Responem als teus dubtes

 • Preguntes més freqüents

 • Què és "WAAS"?

  És una solució Hotspot WiFi segura basada en Cloud. Proporciona una connectivitat WiFi d'altes prestacions als clients mitjançant una pàgina flaix web personalitzable o accés amb WiFi Social, que potencia d'aquesta manera les xarxes socials. A més, ofereix un conjunt de mètriques que es poden visualitzar al Dashboard, centralitzant les dades de les visites, les dades per a la captació de nous clients i les tendències. La xarxa WiFi esdevé rendible i una gran eina de màrqueting. També ofereix productes Advance i Premium amb una anàlisi més exhaustiva (mapes de calor, comparatives entre locals, campanyes de màrqueting en directe a través d'aplicacions,...) i accés integrat amb sistemes/BBDD de clients o fidelització. Consulti els nostres Plans a la pàgina de SOLUCIONS. Per a més informació, contacti'ns directament.

 • Quina és la diferència entre "WAAS" i altres solucions del mercat?

  És una implantació WiFi a través d'un Access Points Cisco, equips amb les prestacions més elevades del mercat, per a l'alta densitat i una velocitat de navegació amb la màxima fiabilitat. Servei proporcionat per Fibratel, col·laborador tecnològic de Cisco, que compta amb les més altes certificacions tecnològiques del mercat i amb més de 20 anys d'experiència en el sector i amb instal·lacions WIFi importants..

 • A qui està destinada la solució "WAAS"?

  A qualsevol negoci que vulgui oferir WiFi als seus clients i recopilar informació valuosa per al departament de màrqueting, i alhora potenciar les xarxes socials i augmentar la captació de nous clients. La solució s'adapta a qualsevol mena de negoci: botigues/al detall, hotels, restaurants, cafeteries, bars, concessionaris, estacions/aeroports, esdeveniments, oficines, coworking, etc.

 • Com pot ajudar " WAAS" a potenciar el meu negoci?

  Amb "WAAS" podrà oferir publicitat o informació vital a través del web de benvinguda, potenciar les seves xarxes socials amb WiFi Social, i, a més, a través del Dashboard, proporcionarà informació molt important a tots els locals per potenciar el seu negoci: visites, persones de pas, índex de captació, anàlisis evolutives, mitjanes diàries/setmanals, visitants fidels, temps de visites, millor dia de la setmana per captar clients, millor franja temporal, els dies amb més o menys visitants, etc., i fins i tot podrà comparar les visites dels diferents locals. A través de WiFi Social podrà visualitzar les dades demogràfiques o els gustos i les aficions dels visitants.

 • Què és WiFi Social?

  WiFi Social és el terme amb què es coneixen els serveis/les connexions WiFi que permeten als usuaris connectar-se a través dels seus comptes de les xarxes socials, com per exemple Facebook, tot i que se'n poden fer servir altres, com Twitter, Google/Youtube, Instagram, Pinterest o LinkedIn. Com a resultat, els consumidors es beneficien d'estar connectats i el seu negoci es beneficia en obtenir dades estadístiques de visitants i de persones de pas, potenciant, alhora, la seva pròpia xarxa social.

 • Què passa si els meus clients no fan servir les xarxes socials?

  També hi ha opcions per tal que els usuaris hi accedeixin directament o a través de formularis de registre ràpid que ofereixen un accés gratuït.

 • La connexió WiFi serà segura i legal?

  La solució WAAS ofereix, tant al seu negoci com als seus clients, la protecció que necessiten per a funcionar d'una manera segura i legal. Complim amb la normativa de la LOPD, amb filtres de contingut i aplicacions, limitació de la banda ampla per a cada usuari a fi de no afectar a altres usuaris, xarxes privades per a personal, etc.

 • Necessito connexió a Internet per poder fer servir "WAAS"?

  Sí, la nostra solució requereix connexió Internet a través d'un operador. Si ja disposes d'una línia de connexió a Internet, hi establirem la connexió. En cas contrari, te'n podem proporcionar una o la pots contractar amb qualsevol operador del mercat. Ens adaptem.

 • Ja disposo d'un Router/Access Point/Antena WiFi, puc fer servir "WAAS" amb el meu equip?

  Sí, sempre que sigui un equip Cisco Meraki MRxx. Treballem per tal que "WAAS" sigui compatible amb més fabricants. Avui dia es fan servir equips Cisco a causa de la gran quantitat d'informació que aporten i perquè ofereixen connexió Bluetooth BLE per a Beacons. La majoria de productes que es troben al mercat no faciliten aquest tipus d'informació.

 • Puc accedir a les estadístiques des de qualsevol lloc?

  Un dels grans avantatges d'aquesta eina és que es pot accedir a la informació del panell de gestió des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu. Només cal tenir connexió a Internet.

Cerrar